Babysalmesang

Babysalmesang i Rønninge Kirke er et tilbud til mor/far/bedsteforældre med baby, hvor vi synger salmer og sange med fagter og bevægelser, spiller musik, blæser sæbebobler, rasler med rasleæg og leger sanglege. Alt foregår i et roligt tempo, og der er god tid til både at pusle og give mad undervejs.

Til babysalmesang stimuleres babys sanser blidt. Vi synger, laver sanglege, blæser sæbebobler og bevæger os til musik. En stund med nærvær for dig og dit barn.

Hvert forløb varer 8 uger, men man er velkommen til at hoppe på holdet undervejs.

Næste hold begyner onsdag den 3. februar 2021 i Rønninge Kirke, hvor vi mødes i kirken. Vi starter kl. 9.30 og er færdige cirka en time senere. Holdet er for babyer fra 2 måneder og opefter. Vi mødes følgende gange i foråret 2021:

Onsdag, den 3. februar
Onsdag, den 10. februar
Onsdag, den 17. februar
Onsdag, den 3. marts 2021
Onsdag, den 10. marts 2021
Onsdag, den 17. marts 2021
Onsdag, den 24. marts 2021
Onsdag, den 31. marts 2021

Tilmelding til organist Camilla Sibani på mail: camilla.sibani@gmail.com eller pr. sms på tlf.: 50510141- husk at oplyse telefonnummer og kirke ved tilmelding.