Babysalmesang

Babysalmesang i Rønninge Kirke er et tilbud til mor/far/bedsteforældre med baby, hvor vi synger salmer og sange med fagter og bevægelser, spiller musik, blæser sæbebobler, rasler med rasleæg og leger sanglege. Alt foregår i et roligt tempo, og der er god tid til både at pusle og give mad undervejs.

Til babysalmesang stimuleres babys sanser blidt. Vi synger, laver sanglege, blæser sæbebobler og bevæger os til musik. En stund med nærvær for dig og dit barn.

Hvert forløb varer 8 uger, men man er velkommen til at hoppe på holdet undervejs.

Næste hold begynder onsdag den 1. september 2021 i Rønninge Kirke, hvor vi mødes i kirken. Vi starter kl. 9.30 og er færdige cirka en time senere. Holdet er for babyer fra 3 til 10 måneder.

Vi mødes følgende gange i efteråret 2021:

Onsdag den 1. september
Onsdag den 8. september
Onsdag den 15. september
Onsdag den 22. september
Onsdag den 29. september

Onsdag den 6. oktober
Onsdag den 13. oktober
Onsdag den 27. oktober

Onsdag den 3. november
Onsdag den 10. november
Onsdag den 17. november
Onsdag den 24. november

Tilmelding til organist Camilla Sibani på mail: organist@ronningekirke.dk eller pr. sms på tlf.: 50510141- husk at oplyse telefonnummer og kirke ved tilmelding.