Babysalmesang

Babysalmesang i Rønninge Kirke er et tilbud til mor/far/bedsteforældre med baby, hvor vi synger salmer og sange med fagter og bevægelser, spiller musik, blæser sæbebobler, rasler med rasleæg og leger sanglege. Alt foregår i et roligt tempo, og der er god tid til både at pusle og give mad undervejs.

Til babysalmesang stimuleres babys sanser blidt. Vi synger, laver sanglege, blæser sæbebobler og bevæger os til musik. En stund med nærvær for dig og dit barn.

Hvert forløb varer 6 uger, men man er velkommen til at hoppe på holdet undervejs.

Vi mødes i kirken. Vi starter kl. 9.30 og er færdige cirka en time senere. Holdet er for babyer fra 3 til 10 måneder.

Vi mødes følgende gange:

Onsdag den 31. august

Onsdag den 7. september (Holdafslutning)
Onsdag den 21. september (Holdopstart)
Onsdag den 28. september

Onsdag den 5. oktober
Onsdag den 12. oktober
Onsdag den 26. oktober

Onsdag den 2. november (Holdafslutning)

Tilmelding til organist Camilla Sibani på mail: organist@ronningekirke.dk eller pr. sms på tlf.: 50510141- husk at oplyse telefonnummer og kirke ved tilmelding.