Babysalmesang

Babysalmesang i Rønninge Kirke er et tilbud til mor/far/bedsteforældre med baby, hvor vi synger salmer og sange med fagter og bevægelser, spiller musik, blæser sæbebobler, rasler med rasleæg og leger sanglege. Alt foregår i et roligt tempo, og der er god tid til både at pusle og give mad undervejs.

Til babysalmesang stimuleres babys sanser blidt. Vi synger, laver sanglege, blæser sæbebobler og bevæger os til musik. En stund med nærvær for dig og dit barn.

Hvert forløb varer 8 uger, men man er velkommen til at hoppe på holdet undervejs.

Vi mødes i kirken. Vi starter kl. 9.30 og er færdige cirka en time senere. Holdet er for babyer fra 3 til 10 måneder.

Vi mødes følgende gange:

Onsdag den 23. februar

Onsdag den 2. marts
Onsdag den 9. marts
Onsdag den 16. marts
Onsdag den 23. marts
Onsdag den 30. marts – Afslutning

Onsdag den 20. april – Nyt hold starter
Onsdag den 27. april

Onsdag den 4. maj
Onsdag den 11. maj
Onsdag den 18. maj
Onsdag den 25. maj

Tilmelding til organist Camilla Sibani på mail: organist@ronningekirke.dk eller pr. sms på tlf.: 50510141- husk at oplyse telefonnummer og kirke ved tilmelding.