Disney Julekoncert 2021

Disney koncert med sopranen Julie Meera og William Jønch Pedersen, der er baryton.BEMÆRK: Der skal vises coronapas til dette arrangement!

Find julestemningen frem

Så er det tid til at fyre helt op for julestemningen, sammen med Camilla Button. Det gør vi med vores årlige juletradition – Disney julekoncert 2021 lørdag den 4. december kl. 16.00 .

Vi spiller og synger de bedste og kendteste hits med nostalgiske afstikkere til gamle dages klassikere. Efter koncerten er der saftevand, gløgg og æbleskiver til alle i Grubehuset.

Hvem er Camilla Button?

Camilla Button debuterede fra solistklassen ved Det Jyske Musikkonservatorium i november 2019 ved en koncert i Musikhuset Aarhus udført i samarbejde med Randers Kammerorkester. Hun har denne sommer igen haft fornøjelsen af at synge med orkestret i opsætningen af “Dyrets År – 1666” på Aarhus Sommeropera.

I 2021 medvirker Camilla i “Farinelli” af Emil Reesen, som bliver opført rundt på landets musikteatre af operakompagniet Guidopera.

Camilla assisterer i Det Kongelige Operakor, Den Jyske Operas Kor og DR KoncertKoret.

Camilla har ved et par projekter fået lejlighed til at synge med vokalensemblet Ensemble Edge som beskæftiger sig med ny musik og har base i Aarhus. Bl.a. det fantastiske værk The Little Match Girl af David Lang som er baseret på H. C. Andersens fortælling, Den Lille Pige med Svovlstikkerne.

I sin studietid har Camilla optrådt som solist med Prinsens Musikkorps og med Aarhus Symfoniorkester efter at have vundet to af DJMs interne konkurrencer, og hun modtog i 2017 Viggo Makwarth’s og Hustru Veronika Makwarth’s Musiklegat. Derudover har Camilla medvirket i en række af konservatoriets operaproduktioner, heriblandt titelrollen Grete i Hans & Grete af E. Humperdinck.

Opvæksten

Camilla Button (pigenavn: Løvstad) blev i 1988 født ind i en kristen familie, som jævnligt bidrog med musikalske indslag i kirken. Allerede som 4-årig stillede Camilla op sammen med sine søskende og sang og spillede klaver. Senere blev klaveret erstattet af en violin som hun fik mange glæder ud af, blandt andet fællesskabet med andre børn i det såkaldte “Mariager Byorkester”.

I teenageårene sang Camilla i kirkekor samt i et band med 5 gymnasievenner. Hun elskede at synge og optræde, men havde endnu ikke overvejet at gøre musik til sin levevej.

Som 17-årig fik Camilla ideen til at modtage undervisning i klassisk sang efter at have set en operakoncert i fjernsynet. Hun modtog de første år undervisning hos Elsebeth Dreisig og Jens Krogsgaard som begge var solister ved Den Jyske Opera. Det var meget inspirerende og motiverende for Camilla at arbejde med så dygtige sangere. Hun besluttede sig for at prøve sit sangtalent af og søgte på MGK og sidenhen musikkonservatoriet. Camilla debuterede fra solistklassen på Det Jyske Musikkonservatorium i november 2019.