Disney Sommer Koncert

Disney Slot til illustration af Disney Sommer KoncertVi tror på Disney Sommer Koncert

Den årlige Disney koncert lørdag den 12. december 2020 måtte vi desværre udsætte. Nu præsenterer vi erstatningen Disney Sommer Koncert. Det sker lørdag den 5. juni 2021 kl. 15.00 med sopranen Julie Meera og William Jønch Pedersen, der er baryton.

Vi kender endnu ikke Corona situationen på dette tidspunkt. Men vi tror på vi kan gennemfører den man de restikstrioner som den skulle være afviklet med i December 2020. Måske kan vi lukke flere ind til juni.

Julie MeeRa

Billede af Julie MeeRa

Julie MeeRa havde sin debut på Det Kongelige Teater i november 2015. Hun har kandidatgrad i Sang fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og taget sanguddannelse ved Det Kgl. Teaters Operaakademi.

Julie MeeRa medvirker til at skabe forøget fokus på opera af høj kvalitet for børn og unge. Man har blandt andet kunne opleve hende i Kasper Holtens iscenesættelse af Carl Maria von Webers Der Freischütz og som Barbarina i Elisa Kragerups iscenesættelse af Wolfgang Amadeus Mozarts Le Nozze di Figaro.

 

 

 

William Pedersen

Billede af William Pedersen
Photo: Jørn Pedersen

 

William Pedersen kommer fra en musikalsk familie med to professionelle operasangere som forældre. Har har uddannet sig fra nogle af Europas fineste konservatorier: Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i København ved Prof. Kirsten Buhl Møller, Hochschule für Musik und Theater München ved KS Prof. Andreas Schmidt og Guildhall School of Music and Drama i London ved Prof. Susan McCulloch og Christine Cairns.

På scenen har han sunget partier som Dr.Falke (Flagermusen, Danmarksturné), Figaro (Figaros bryllup, London), Belcore (Elskovsdrikken, München), Papageno (Tryllefløjten, København), Calchas (Den skønne Helene, København), samt en række uropførelser.

 

Koncerten er gratis, men af hensyn til corona situationen har vi brug for at vide hvor mange, der kommer.

Billet til én ad gangen

Til årets Disney koncert giver én billet adgang til flere pladser på en kirkebænk. Man må sidde flere sammen, hvis man er fra samme husstand. Tak om du i forbindelse med tilmeldingen oplyser, hvor mange I deltager. Det vil hjælpe os med at fordele pladserne.

 

RESERVER PLADS HER

 

Del budskabet ;-)