Disneykoncert

Find julestemningen frem

Rønninge kirke slår dørene op for den årlige Disney-koncert lørdag den 12. december kl. 15.00 med sopranen Julie Meera og William Jønch Pedersen, der er baryton.

Julie Meera havde sin debut på Det Kongelige Teater i november 2015 og har siden sunget partier i bl.a. Figaros Bryllup. William Pedersen er baryton og kommer fra en musikalsk familie med operasangere som forældre.

Koncerten er gratis, men af hensyn til coronasituationen har vi brug for at vide hvor mange, der kommer.

Billet til én ad gangen

Til koncerten giver én billet adgang til flere pladser på en kirkebænk. Man må sidde flere sammen, hvis man er fra samme husstand. Tak om du i forbindelse med tilmeldingen oplyser, hvor mange I deltager. Det vil hjælpe os med at fordele pladserne.

RESERVER PLADS HER