En flot blomster portal

Som det ses på billedet, har vores smukke kirke nu fået en flot blomster portal, i form at et par blomster kummer. Disse blomsterkummer kan ses ved trappeopgangen til kirken.

Det er menighedsrådets ”KKP-udvalg” (kirke-, kirkegårds- og præstegårdsudvalg), der har taget dette initiativ. Så nu kan man ved indgangene til såvel kirke som Grubehus føle sig velkommen af smukke blomsterarrangementer i de nye blomsterkummer.

Den praktiske udførsel blev lagt i hænderne på kirkens gravere: Bodil og Henrik. De har arbejdet med opgaven, og er kommet frem til den fine løsning.


Den høje røde søjleformede blomst er en Canna, oplyser Henrik. Men det er faktisk Bodil som har mest styr på blomster navnene, indrømmer han med et smil.

Det bliver spændende at se, hvorledes kummerne kommer til at tage sig ud i årets løb, og med årstidernes skiften. Der er i alt fald skabt et godt udgangspunkt for, at de to gravere i årets løb kan arbejde med kreative ideer og løsninger som vil lyse op ved indgangen til at kirke og Grubehus.

Tak til Bodil og Henrik for det fine resultat!