Fællessang i særudgave

Billede af Thomas StormDen 1. december afholder vi fællessang i særudgave kl. 19.00 hvor Thomas Storm, født og opvokset i Langeskov, lægger vejen forbi Rønninge kirke for at lede vores fællessang i særudgave.

Vi synger advent og julen ind, og værten for aftenen er Thomas Storm. Han vil løbende fortæller lidt om sangene, vi synger, og selvfølgelig også selv giver et nummer eller to undervejs. Vi serverer gløgg og juleknas i kirken som afslutning på, hvad der helt sikkert bliver en rigtig stemningsfuld 1. december.

Thomas Storm er uddannet på Carl Nielsen Musikkonservatorium og Operaakademiet på Det Kongelige Teater i København. Siden sin debut som Schaunard på Den Kongelige Opera i København har han arbejdet over hele Danmark, sunget, reciteret i New York, Berlin og Manila. Han sigter altid efter perfektion både i sang og skuespil og har vundet priser for sit arbejde.

På Fynske Opera har han medvirket i en lang række forestillinger: Justin/DR. JEKYLLS ADVOKAT, Con Brio/ANDRE BYGNINGER, Danilo/DEN GLADE ENKE, Marcello/LA BOHEME.Han har også haft rollen som Guglielmo/COSI FAN TUTTE som udløste flotte anmeldelser og Reumerts Talentpris.

Thomas Storm har modtaget en stribe af priser og legater: Sonning Musik Stipendium, Aarhus Sommeroperas talent pris, Den Fynske Operas Lars Waage Pris, Reumert talentpris, Hans Voigts mindelegat legat, samt legater fra Vilhelm Hansen og Augustinus til studier i udlandet.