Gudstjeneste på Kræmmermarkedet

Søndag den 19. september kl. 8:45 er Gudstjenesten flyttet op på markedspladsen i Langeskov.

Efter et år uden kræmmermarked er det nu tilbage. Og det er Gudstjeneste på Kræmmermarkedet også. Det betyder at der ikke er Gudstjeneste i Rønninge Kirke denne dag.

Det er Arendse Wulff-Jørgensen der står for Gudstjenesten og hun bakkes op af Nyborg Gospelkor.

– Jeg kan så tydeligt se det for mig, indledte Arendse sin prædiken, på kræmmermarkedet 2017. Lad os forestille os, at vi i teksten befinder os lige netop her, hvor vi er i dag – på Langeskov kræmmermarked.

På den store grønne plæne, som til daglig bliver besøgt af hundeluftere, kondiløbere og mange andre, som elsker at opholde sig på byens store grønne område, der lige netop denne weekend hvert år bliver forvandlet til at kæmpe kræmmermarked med tivoli, boder, spisesteder og meget andet. Alt sammen noget, som skaber en form for folkefest, som folk strømmer til for at være en del af……

Hvad prædiken indeholder i 2021 kan høres på Kræmmermarkedet den 19. september kl. 8:45.

Nyborg Gospelkor

Nyborg Gospel Kor har eksisteret siden 1998 og fejrede 20 års jubilæum i 2018. Koret har gennem tiden fået opbygget et alsidigt repertoire.

Det er et blandet kor aldersmæssig, der stiler efter at udstråle livsglæde, energi og seriøsitet, samtidig med et socialt samvær og den gode stemning, der altid er tilstede, uanset om koret synger til en koncert eller til en øveaften.

Koret har tidligere giver koncert i Rønninge Kirke. Det skete i 2014 og jubilæumsåret 2018.

Ses vi til Gudstjeneste på kræmmermarkedet?