Høstkoncert – Toner fra Operaens Verden

Nytårskoncert 2021 i Rønninge Kirke med Julie MeeRa og Jonathan von SchwanenflügelLørdag den 11. september klokken 15.00 er der Høstkoncert i Rønninge kirke.

Der bliver kræset for ørerne i, når vi får et gensyn med Julie MeeRa og Jonathan von Schwanenflügel som fejre høsten med en kavalkade af festlige sange, blandt andet fra operaen og operettens verden. Koncerten er den udsatte Nytårskoncert, fra januar 2021, som vi nu har lavet om til en Høstkoncert med titlen Toner fra Operaens Verden.

Navnene lyder måske bekendt? – begge solister optrådte nemlig ved forrige Nytårskoncert 2020! – og Julie MeeRa er ved at være en gammel kending. Hun deltog ligeledes ved Nytårskoncerten 2019, bl.a. i selskab med Frederik Rolin.

Hvem er sangerne?

Julie MeeRa har kandidatgrad i Sang fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og taget sanguddannelse ved Det Kgl. Teaters Operaakademi.

I 2018 og 2019 medvirkede hun, blandt andet, i Det Kongelige Teaters operaprojekt for børn, PixiOpera.

Julie MeeRa ønsker at nedbryde en række af de fordomme, der knytter sig til opera og klassisk musik, og hun arbejder med de store operafortællinger i intime koncertformater og storslåede iscenesættelser.

Jonathan von Schwanenflügel startede som niårig i Københavns Drengekor og virkede som solist og soprankorsanger, efterfølgende som mandskorsanger. Han har været professionel kirkesanger og tenorsolist i en alder af 16 år. Debuterede i 2017 på Den Fynske Opera i Carl Nielsens Maskerade som Leander.

Kort efter sang han hovedpartiet Grev Tassilo i Polyhymnias opførelse af Emmerich Kálmáns operette Grevinde Mariza.

I sommeren 2019 fik han sin kandidatgrad i sang fra Syddansk Musikkonservatorium i Odense under vejledning af den internationalt anerkendte tenor, Reinaldo Macias.