Invitation til Informationsmøde om Menighedsrådsvalget 2024

Din Kirke! Dit Valg! Menighedsrådsvalg 2024Kære medlemmer af lokalsamfundet,

Vi ønsker at invitere jer til et informationsmøde, som afholdes den 14. maj 2024 kl. 19.00 i Grubehuset,  Kirkestræde 1, 5550 Langeskov.

I september 2024 afholdes der valg til menighedsrådet, og vi søger nye kandidater til at deltage i denne vigtige proces.

Har du nogensinde overvejet at engagere dig i menighedsrådet? Vi opfordrer dig til at deltage i informationsmødet for at få mere information om mulighederne i dit lokale menighedsråd og om det kommende menighedsrådsvalg.

At være en del af menighedsrådet er alt andet end kedeligt. Der er et væld af opgaver at tage fat på. Menighedsrådet har ansvaret for sognets økonomi, ansættelse af personale, ledelse af medarbejdere, vedligeholdelse af kirkebygninger, kirkegården og planlægning af kirkelige arrangementer – blot for at nævne nogle af de vigtigste områder. Gennem deltagelse i menighedsrådet kan du få indflydelse og være med til at gøre en positiv forskel, samtidig med at det skaber et nyt og meningsfuldt fællesskab.

På informationsmødet den 14. maj vil du få mulighed for at blive opdateret på, hvad dit lokale menighedsråd har arbejdet med i de seneste fire år, samt hvad der er planlagt for fremtiden.

Deltagelse er helt uforpligtende, og alle interesserede er velkomne!

Med venlig hilsen,
Rønninge Menighedsråd