Konfirmation

Konfirmation er en bekræftelse af dåben og forholdet mellem Gud og konfirmanden. Derfor skal man være døbt for at blive konfirmeret og deltage i konfirmationsforberedelse i kirken.

KONFIRMATIONSFORBEREDELSE
For at blive konfirmeret skal man, ud over at være døbt, gå til konfirmationsforberedelse. Nogle kalder det ”at gå til præst”.

Til konfirmationsforberedelsen lærer man om den kristne tro, og taler med præsten og kammeraterne om livets store spørgsmål.

KOMMENDE KONFIRMATIONER
Har du et barn, der skal konfirmeres, kan du allerede nu sætte kryds i kalenderen.

Konfirmationerne er lagt således, at 7. a altid bliver konfirmeret St. Bededag og 7. b altid bliver konfirmeret søndagen efter St. Bededag.

Skulle der være en c klasse, bliver konfirmationen også for c klassen lagt på St. Bededag

Tidspunkterne for konfirmationerne i 2021:

Søndag den 2. maj 2021 (7. B) kl. 10.30
Lørdag den 28. august kl. 09.00
Lørdag den 28. august kl. 11.00.
Søndag den 29. august kl. 10.00.
Søndag den 5. september kl. 10.00.

Tidspunkterne for konfirmationerne i 2022:

Fredag den 13. maj kl. 09.00 (7.A)
Fredag den 13. maj kl. 11.00 (7.C)
Søndag den 15. maj kl. 10.00 (7.B)

INDSKRIVNING TIL KONFIRMATION 2022
Skal dit barn konfirmeres i Rønninge Kirke 2022, finder du nederst på siden en knap til en indskrivnings blanket. Blanketten bedes udfyldt og sendes fra kirkens hjemmeside under Sikker post, eller den kan afleveres fysisk på kirkekontoret. Blanketten skal være os i hænde senest den 1. september 2021.

Vær opmærksom på, at begge forældre skal underskrive blanketten ved fælles forældremyndighed.

Undervisningen foregår i Grubehuset/sognehuset beliggende Kirkestræde 1A i Rønninge.

Download Tilmeldings blanket