Konfirmation

Konfirmation er en bekræftelse af dåben og forholdet mellem Gud og konfirmanden. Derfor skal man være døbt for at blive konfirmeret og deltage i konfirmationsforberedelse i kirken.

KONFIRMATIONSFORBEREDELSE
For at blive konfirmeret skal man, ud over at være døbt, gå til konfirmationsforberedelse. Nogle kalder det ”at gå til præst”.

Til konfirmationsforberedelsen lærer man om den kristne tro, og taler med præsten og kammeraterne om livets store spørgsmål.

KOMMENDE KONFIRMATIONER
Har du et barn, der skal konfirmeres, kan du allerede nu sætte kryds i kalenderen.

Konfirmationerne er lagt således, at 7. a altid bliver konfirmeret St. Bededag og 7. b altid bliver konfirmeret søndagen efter St. Bededag.

Skulle der være en c klasse, bliver konfirmationen også for c klassen lagt på St. Bededag

Tidspunkterne for konfirmationerne i 2021:

St. Bededag 30. april 2021 (7. A) kl. 9.00
St. Bededag 30. april 2021 (7. C) kl. 11.00
Søndag den 2. maj 2020 (7. B) kl. 10.00

INDSKRIVNING TIL KONFIRMATION 2022

Konfirmationsforberedelsen starter for 7. b onsdag den 22. september 2022 kl. 8.00 – 9.30 og for 7. a og 7. c torsdag den 23. september 2021 kl. 8.00 – 9.30.

Undervisningen foregår i Grubehuset/sognehuset beliggende Kirkestræde 1A i Rønninge.

I bedes senest ved undervisningens start aflevere udfyldt indskrivningsblanket, som findes her på siden.

Vær opmærksom på, at begge forældre skal underskrive blanketten ved fælles forældremyndighed.

Tilmeldingsblanket kommer senere!