Rygrad – Retning – Rørelse

En planlægningsgruppe med præsterne Andreas la Cour og Arendse Wulff-Jørgensen, og aktivitetsudvalgene i Rynkeby og Revninge og Rønninge sogne vil lave en ny forening. De vil gerne invitere interesserede til at medvirke i dannelsen af en ny foredrags forening med rod i de tre sogne.

Formålet med foreningen skal være at planlægge, arrangere og afvikle et antal folkelige foredrag årligt i de involverede sogne. Desuden skal foreningen medvirke ved udgivelsen af et årligt program for foreningens aktiviteter.

Alle sogne inddrages

Foreningens aktiviteter vil ske i regi af de to menighedsråd, men med udstrakt selvbestemmelse. Planlægningsgruppen forestiller sig, at foreningens aktiviteter vil finde sted i Grubehuset i Rønninge, i konfirmandstuen og forsamlingshuset i Rynkeby og i Hospitalet, Kirke og Sognegården Revninge.

Gruppen ser gerne et minimum på:

• fire repræsentanter fra Rønninge Sogn
  • to fra Rynkeby Sogn
  • to fra Revninge Sogn
  • samt præster
  • og aktivitetsudvalg fra Rønninge og Rynkeby-Revninge.

Gerne lokal medvirken og deltagelse

I planlægningsgruppen hilses en deltagelse fra Rynkeby Lokalråd, Revninge Sogneforening og Rønninge Lokalråd velkommen. Det er også med tanke på samvirke med landsbyernes fællesspisninger.

Er der interesse for at medvirke i dannelsen af den skitserede foredragsforening, er man velkommen til at kontakte Andreas la Cour eller Arendse Wulff-Jørgensen.

Hvis der er interesse for projektet, vil der blive holdt et orienterende møde torsdag den 26.august i Grubehuset, Rønninge klokken 19.30.

Hvilke foredrag interessere dig

Selv om du ikke lige selv har lysten til at arbejde med i foreningen er du stadig velkommen. Det kunne være dejligt med nogle input til hvilke foredrag man kunne tænke sig at høre.

Det vil lette den nye forening meget, at man på forhånd har nogle tilkendegivelser på emner eller personer som er interessante. Det kunne jo være din ide, der blev det første arrangement i foreningen.

Mød op den 26. august kl. 19.30 i Grubehuset ved Rønninge Kirke.