Nytårskoncert 2021

Opdateret 19/01-2021

AFLYST     AFLYST     AFLYST

På baggrund af den seneste udvikling af Covid-19 samt nye restriktioner udmeldt den 5/1-2021 er Nytårskoncerten aflyst. Vi kan berolige alle med at Julie MeeRa og Jonathan von Schwanenflügel har lovet at besøge Rønninge kirke på den anden side af sommerferien.

Nytårskoncert med opera og operette

Koncerten finder sted lørdag den 6. februar klokken 16 i Rønninge kirke.

– Vi fejrer det nye år med en festlig nytårskoncert i Rønninge kirke, siger organist Camilla Sibani. Der bliver kræset for ørerne, når vi får et gensyn med Julie MeeRa og Jonathan von Schwanenflügel som synger det nye år ind med en kavalkade af festlige sange, blandt andet fra operaen og operettens verden.

Navnene lyder måske bekendt? – begge solister optrådte nemlig ved forrige Nytårskoncert 2020! – og Julie MeeRa er ved at være en gammel kending. Hun deltog ligeledes ved Nytårskoncerten 2019, bl.a. i selskab med Frederik Rolin.

Julie MeeRa har kandidatgrad i Sang fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og taget sanguddannelse ved Det Kgl. Teaters Operaakademi.

I 2018 og 2019 medvirkede hun, blandt andet, i Det Kongelige Teaters operaprojekt for børn, PixiOpera.

Julie MeeRa ønsker at nedbryde en række af de fordomme, der knytter sig til opera og klassisk musik, og hun arbejder med de store operafortællinger i intime koncertformater og storslåede iscenesættelser.

Jonathan von Schwanenflügel startede som niårig i Københavns Drengekor og virkede som solist og soprankorsanger, efterfølgende som mandskorsanger. Han har været professionel kirkesanger og tenorsolist i en alder af 16 år. Debuterede i 2017 på Den Fynske Opera i Carl Nielsens Maskerade som Leander.

Kort efter sang han hovedpartiet Grev Tassilo i Polyhymnias opførelse af Emmerich Kálmáns operette Grevinde Mariza.

I sommeren 2019 fik han sin kandidatgrad i sang fra Syddansk Musikkonservatorium i Odense under vejledning af den internationalt anerkendte tenor, Reinaldo Macias.

Bemærk der skal reserveres plads.
Koncerten er gratis, men af hensyn til corona situationen har vi brug for at vide hvor mange, der kommer. Derfor kan man i år melde sig til koncerten via elektronisk tilmelding. Det foregår på kirkens hjemmeside.