Nytårskoncert 2021

Nytårskoncert med opera og operette

Koncerten finder sted lørdag den 6. februar klokken 16 i Rønninge kirke.

– Vi fejrer det nye år med en festlig nytårskoncert i Rønninge kirke, siger organist Camilla Sibani. Der bliver kræset for ørerne, når Julie Meera og Jonathan von Schwanenflügel synger det nye år ind med en kavalkade af festlige sange, blandt andet fra operaen og operettens verden.

– Vi kender Julie Meera fra kirkens Disneykoncerter, hvorimod Jonathan von Schwanenflügel, der er 27 år, er en ny sanger i vores kirke. Han startede som niårig i Københavns Drengekor og virkede som solist og soprankorsanger, efterfølgende som mandskorsanger. Han har været professionel kirkesanger og tenorsolist i en alder af 16 år. Debuterede i 2017 på Den Fynske Opera i Carl Nielsens Maskerade som Leander.

Kort efter sang han hovedpartiet Grev Tassilo i Polyhymnias opførelse af Emmerich Kálmáns operette Grevinde Mariza.

Koncerten er gratis, men af hensyn til coronasituationen har vi brug for at vide hvor mange, der kommer. Derfor kan man i år melde sig til koncerten via elektronisk tilmelding. Det foregår på kirkens hjemmeside.

RESERVATION ÅBNER SNART