Retningslinjer for brugen af kirken

Her er de nye retningslinjer, man som deltager skal være opmærksom på. Hvor mange må vi være mv.?
Oprindelig opslag 15. Maj 2020 – Opdateret 29. Oktober 2020

Mundbind

Den 29. oktober blev der stillet krav om at bruge mundbind i det offetlige rum. Det betyder at man skal have maske på når man skal til aktiviteter i kirkebygningen. Det betyder samtidig også man skal have maske på når man har sin gang i Grubehuset. Fælles for begge steder er at masken skal bæres fra man træder ind i bygningen og indtil man sidder ned.

Er man i tvivl så spørg en af de ansatte.

Udendørs

Forsamlingsforbuddet på maks. 10 personer gælder ved udendørs aktiviteter, bortset fra begravelser og bisættelser hvor der maks. må være 50.

Indendørs

Forsamlingsforbuddet gælder ikke inde i folkekirkens lokaler. Her må man være en person pr. fire kvadratmeter.

Kirkens medarbejdere kan fortælle, hvor mange personer der er plads til.

Undgå håndtryk

Begræns den fysiske kontakt og undgå håndtryk, kindkys og kram, når man hilser på andre i kirken.

Hold afstand

Hold mindst 1 meters afstand til andre personer i kirken og sognehuset. Hold dog mindst 2 meters afstand, hvis I skal synge, for i den situation kan der være øget risiko for dråbesmitte. Hvis man følges med en person, man bor sammen med, må man gerne sidde tæt ved siden af hinanden.

Vask hænder

Vask hænder tit eller brug håndsprit. Gør det for eksempel, når I ankommer til kirken eller sognehuset og mellem de forskellige aktiviteter. Gør det også, når I tager hjem igen. Hvis I har små børn med, så hjælp dem med håndvask og afspritning.