Sogneudflugt til Rungstedlund

Karen Blixen HusDen 25. august tager vi på Årets Sogneudflugt. Turen i år går til Rungstedlund – Karen Blixen’s hus.

Rungstedlund var oprindeligt en kro med tilhørende landbrug, der blandt andre husede digterne Ludvig Holberg og Johannes Ewald i 1700-tallet. Karen Blixens far, Wilhelm Dinesen, købte i 1879 hele stedet, der omfattede Rungstedlund, Rungstedgård,
Folehavegård og Sømandshvile. Her voksede Karen Blixen op med sine fire søskende, og det var her, hun vendte tilbage til i 1931 efter 17 år i Kenya. Karen Blixen overtog Rungstedlund i 1939, da hendes mor, Ingeborg Dinesen, døde.

Udstillingen »Mod humor kærlighed« er en dokumentarudstilling på Rungstedlund om Karen Blixens liv og værk. Det er en levende fortælling om hendes enestående litterære værker og dramatiske liv. De syv verdensberømte værker vises i originaludgaver og præsenteres på smukkeste vis. Plancher, fotos, nye dokumentarfilm, historiske lydoptagelser og grafik indbyder alle til at leve sig ind i Karen Blixens storslåede univers – både den garvede Blixen-fan, skoleeleven og turisten på gennemrejse.

Kl. 09.00 Afgang fra Rønninge Kirke
Kl. 11.45 Ankomst til Rungsted Kro – Her serveres en 2 retters middag. Drikkelse på egen regning.
Kl. 14.00 Rundvisning på Rungstedlund – Rundt i haven på egen hånd. Der serveres kaffe og kage på stedet.
Kl. 16.15 Afgang fra Rungstedlund
Kl. 18.30 Retur i Rønninge

Billet

Billetten kan købes/afhentes til kr. 300 kontant ved fremmøde på kirkekontoret mandag og torsdag mellem 10.00 og 12.00.

Man kan også ringe på tlf. 65 38 32 18 eller du kan sende en mail for at aftale nærmere om billet på billet@ronningekirke.dk